Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A volt válogatott, 35 éves Wehrs Kevin és a 22 esztendős Zachery Bennett lejáró szerződését nem hosszabbították meg, így a két hátvéd távozik a DVTK Jegesmedvék csapatától. 

Az már korábban eldőlt, hogy távozik Kiss Roland, Galajda Zsombor és Vas János, illetve Kiss Bence befejezte játékos-pályafutását.

A vezetőedző Tokaji Viktor helyett az NHL-t is megjárt Steve Kasper lesz, akinek munkáját Galanisz Nikandrosz másodedző segíti.

A DVTK Jegesmedvék szerződést hosszabbított saját nevelésű játékosával, Farkas Mártonnal, a 22 éves csatár már ötödik szezonjára készülhet nevelőegyesülete felnőtt csapatában.
 
– Nagyon örültem amikor a vezetőség szerződéshosszabbítást ajánlott, így még legalább egy évig szülővárosomban, a hazai szurkolók előtt játszhatok – nyilatkozta Farkas Márton. – A következő szezonra magasak a célkitűzéseink, szeretnénk, hogy újra a csúcsra kerüljön a miskolci jégkorong. Megkezdtük a nyári felkészülést, minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, hogy a legjobb állapotban térjünk vissza a jégre. A következő szezonban nagy előrelépést szeretnék tenni a csapatban elfoglalt helyemen, pontok és jégidő tekintetében egyaránt.

A kapuban Janis Voris, a hátvédeknél Szirányi Bence, Alekszandr Skrabov és Vojtkó Mátyás, a csatároknál pedig Valentyin Razumnyak, Roman Berdnyikov, Lövei Dávid, Miskolczi Márk, Mattyasovszky Gergely és Páterka Bence biztosan marad Miskolcon.