Kezdőlap Uncategorized

Újabb miskolci sportsikerek, ezúttal a küzdősportok képviselőitől

Ragyogó két Magyar bajnokságon van túl a miskolci Vita Gym küzdősport klub, hiszen muaythai ob-n február 6.-án először indítottunk saját nevelésű versenyzőket ami óriási dolog számunkra,nem beszélve arról hogy mindketten győzedelmeskedtek nem is akárhogy, Jászka Krisztián és Fábián Kristóf ragyogóan felkészítették a srácokat akik fizikálisan és thai technik?kban is a toppon voltak!

vitagym 02

De kezdjük az elején ,az utóbbi évek legerősebb OB-ja lett volna ha az indulók fele nem betegedett volna le, de így is jó mezőny gyűlt össze. Muaythaiban a könyök használat és a 3perces menetek miatt amúgy is kevesebben indulnak! Kezdjük Szakolczai Martinnal -71kg aki megtörte Fábián Kristóf sorozatát ebben a súlyban és kategóriában, az első meccsén mezőtúri ellenfele nekiugrott , de Martin hamar átvette az irányítást és az első menet végére feladásra kényszerítette az ellenfelét.

Szakál Dániel junior -51 kg-ban az első menettől kezdve irányította a meccset , nagyon ment a bunyó Daninak és minden menetben számoltatta az ellenfelét …..majd az utolsó menetben a rászámolás közben az ellenfél edzője bedobta a törölközőt. Majd jött Martin döntője ahol egyszerűen minden sikerült, annyit repült a srác ,hogy rossz volt nézni a második menetben a bíró be is szüntette a meccset és új kiralya lett a középsúlynak! Kis csapatunk minden meccsét k.o.-val zárta, nagyon büszkék vagyunk a fiúkra, és készülünk a következő megmérettetésre már nagyobb létszámmal. Klubunk földharc szakosztályának nagy eredménye hogy Lajcsák Brigitta újabb bajnoki címet szerzett Győrfi Károly felkészítésével!

A 2016 évi Grappling magyar bajnokságnak február 13.-án a pestszentimrei Sportkastély adott otthont , ahol ezúttal a Vita Gymben készülő Lajcsák Brigitta a dobogó legfelső fokára állhatott No Gi-ben, itt egy nagyszerű ketrecharcost sikerült lekopogtatnia és Pusztakezes küzdelem kategóriákban is az első helyezést sikerült kiharcolnia, amivel kvalifikálta magát az elkövetkezendő Eb-re és Vb-re, de ne feledkezzünk meg a Nyílt kategóriában megszerzett 3.helyről sem! Gratulálunk Brigi! Így tovább !

vitagym 01