Kezdőlap KÉK HÍREK

Újra járható az M3-as autópálya Budapest felé

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A pálya Budapest felé vezető oldalán, Polgárnál egy kamion tartályából veszélyes anyag került az úttestre, emiatt mindkét irányban lezárták az autópályát.

Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalát továbbra is zárva tartják a Mezőnagymihály/Mezőkeresztes és a Polgár csomópont között. A Budapest irányából érkezők továbbra is a 3-as főúton vagy az 35-ös főúton tudnak kerülni. Aki teheti, a Vásárosnamény felé vezető oldalon már Füzesabonynál a 114-es jelű kijáratnál, vagy később Mezőkövesdnél térjen le, mert a mezőnagymihályi kijárat előtt több kilométeres a torlódás – tudatta az Útinform.

Az M30-as autópályán a Miskolc irányából érkezőket a 6-os kijáratnál terelték le a pályáról Emőd felé. A kerülőutakat sokan használják, ezért a környező települések belterületén is torlódás alakult ki, elsősorban Emődön, Tiszaújvárosban, Gelejnél és Igricinél.

Dojcsák Dávid, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI megkeresésére azt közölte, hogy fenol nevű anyag került az úttestre az M3-ason.