Kezdőlap KÉK HÍREK

Vasrúddal verték meg, meghalt a fiatal fiú

Meghalt a kórházban egy 23 éves férfi, akit volt élettársának testvérei vasrúddal többször fejen ütöttek Erdőkertesen.

Egy szemtanú tett bejelentést csütörtök este, hogy látta, amint Erdőkertesen két férfi durván bántalmaz egy harmadikat. A rendőrök percek alatt a helyszínre érkeztek. Az áldozat volt élettársa erdőkertesi házához ment, ahol kiabált és szidalmazta a nőt, mire annak két testvére, egy 31 éves és egy 41 éves férfit rárontott.

A testvérpár ököllel és egy vasrúddal többször fejen ütötte és testszerte rugdosta a sértettet. A fiatalember eszméletét vesztette, magatehetetlenül feküdt. A két testvér behúzta a garázsba, testét egy kabáttal letakarták, a fejére egy radiátort húztak. A sértett olyan súlyosan megsérült, hogy a mentőknek újra kellett éleszteniük, majd kórházba vitték.

A bántalmazott férfi koponya- és arccsonttörést, szegycsonttörést, valamint koponyazúzódást szenvedett el, ennek következtében traumás agyvizenyő alakult ki nála. A fiatalember pénteken meghalt.

A bűncselekménnyel meggyanúsított két férfi ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás, a rendőrök kezdeményezték a letartóztatásukat.