Tilinger Attila menedzserként és barátilag is Fekete Dávid mögött állt korábban, az énekes azonban mások mellett a Házibuli sztárját is átverte.

"2018-ban Dávidot arra kértem, ha lehetősége van rá, vigye el az autókereskedés teleépre és tárolja ott, amíg eldől, mi lesz a sorsa. Dávid nagyon rendes volt, azonnal elszállította és még fotót is küldött róla, hogy letette a telepen az autót."

A kocsit azonban soha nem látta már viszont a tulajdonosa, és máig nem is tudja, mi történt a járművével.

"A történethez hozzátartozik, hogy Dávid 2019-ben megkeresett engem azzal, hogy szeretne több millió forintot kölcsönkérni. Én akkor éppen egy súlyos operáció után lábadoztam a kórházban, kértem, hogy később térjünk erre vissza, így akkor nemet mondtam neki. Ettől a pillanattól kezdve többé nem reagált a hívásaimra és üzeneteimre. Azokra sem, melyekben arra kértem, hogy rendezzük a nála tárolt autóm sorsát. Fogalmam sincs, hogy mi lett az autómmal."

Ügyvédje tanácsára Attila is feljelentette Fekete Dávidot, mint ahogy korábban a felesége is ezt tette, ugyanis Regina nevére alapított egy vállalkozást, amit valójában Dávid vezetett, és erre 73 milliós hitelt vett fel, aminek sorsáról semmit nem tud az immár három gyerekét egyedül nevelő anyuka. A fiatalasszony nem biztos benne, hogy ebben a cégben férje mindent törvényesen csinált-e. Regina feljelentette férjét.

Folyamatosan kerülnek elő a károsultak, akik szitkozódva, sokan kiabálva mondják el a velük történteket. Hogy mi lesz vele a börtönben, még nem tudni, de mindenesetre úgy tűnik, a kinti élet sem kecsegtet neki túl sok jóval.

Forrás: Metropol