Kezdőlap Uncategorized

A Gofrim mindenkié!

Édes, sós, glutén- és laktózmentes gofri egy helyen! Ezen álmát sikerült megvalósítania egy miskolci párnak, és saját receptúrák alapján készülő tésztákból, országos viszonylatban is párját ritkító választékot kínáló gofrizót varázsoltak számunkra Miskolc sétálóutcáján.

A belváros szívében, a Városház tér 5. szám alatti kapualj rejtekében nyílt meg 2018 júliusában a Gofrim, egy hely, ahol újragondolták gyerekkorunk kedvenc csemegéjét.

Ezt az édességet mindenki a jól ismert ízekkel, csokipudinggal és tejszínhabbal, baracklekvárral vagy egyszerűen csak porcukorral tudja elképzelni. Eláruljuk, a Gofrimban ez csak a kezdet!

Megkóstolhatjuk itt legfinomabb süteményeinket, a Rákóczi túróst, a tiramisut, a somlói galuskát vagy akár a fekete erdőt, de kizárólag gofriágyon tálalva, vagy akár saját magunk válogathatjuk össze a feltétkínálatból, mit szemünk-szánk kíván.

Azt pedig, hogy nemcsak édes, hanem sós is lehet ez a tészta, már csak kevesen tudják elképzelni. Pedig hát miért ne!? Ha a palacsinta lehet sós, akkor ugyanez a gofrinál miért ne működne!? Jobbnál jobb, elsőre talán meghökkentő, de megkóstolva annál finomabb ízekkel találkozhatnak itt a vállalkozó kedvű gofrirajongók.

Nos, a Gofrim rövid idő alatt a miskolciak kedvencévé vált, és gofrifronton az ország legelkényeztetettebb vendégei lehetünk, ha betérünk a Városház téri udvarba. Folyamatosan bővülő vendégkörük, visszatérő vendégeik igazolják a Gofrim színvonalát és a hely hitvallását: A Gofrim mindenkié!