Kezdőlap LIFE MAGAZIN Női Napozó

A legidegesítőbb női témák!

Valljuk be, mi nők is tudunk olyan dolgokról beszélgetni,ami a férfiakat halálra idegesíti!

Mondjuk minket sem szórakoztat nagyon a foci téma, vagy az autók (ebben én kivétel vagyok J),de összességében azt hiszem, mi nők vezetünk ebben!

Nézzük csak, mik azok a témák, amit ha meghall egy férfi,akkor pont úgy viselkedik, mint a reklámban, amikor a hüvelygombáról van szó!

1. Tatarozásra van szükségem!

Pfú, de gáz a hajam, el kéne mennem fodrászhoz, de milyenre festessem? El kéne mennem a körmöshöz is, de olyan nehéz időpontot egyeztetni,de a körmeim már olyanok, mint egy segédmunkásnak! Száraz bőrre te milyen krémet használsz? És a sor végtelen, amikor szépségápolási tippekről van szó!

 

2. Szeretem, nem szeretem, vagy mi van?

Mindig van egy olyan barátnőnk a közelben, akinek épp párkapcsolati krízise van, és órákig tartó telefonbeszélgetés, vagy papírzsepi- és alkohol fogyasztással egybekötött lelki tanácsadás, ami szintén kiveri a biztosítékot a pasiknál!

 

3. Nincs egy rongyom!

El is jutottunk a nők egyetemes problémájához, hogy a szekrényünk és a ruhánk mérete is időről időre összemegy! A lényeg, hogyegyikbe sem férünk bele sehogy sem! Amikor menni akarunk valahova, nem akad a kezünkbe egy használható darab sem! 🙂

 

4. Horosz-pók

A bolygók együtt állása most kedvez a szerelemnek…huuuu most nehogy belevágj egy komoly üzletbe…azt olvastam, ma minden rossz megtörténik velem…de persze a mondat úgy kezdődik, hogy én nem hiszek a horoszkópoknak, de…

5. Görcsölök

Megjött a mensim…te is görcsölsz? Aztán persze mindig van valaki, akinek semmi baja sincs, „áh, én el is szoktam felejteni”, a többiek meg akik nem ilyen szerencsések, megvetően néznek rá, és ecsetelik, hogy milyen érzés ez nekik minden hónapban, és a vietnámi mészárlás ehhez képest semmi!

6. Az én gyerekem már integrál és derivál!

A kedvencem, ami miatt nem járok játszótérre, mert ugye ott megtudhatjuk, miben van lemaradva a mi gyerekünk a többihez képest, vagy esetleg olyan intim titkokat hallhatunk 800 decibel hangerővel anyukáktól,amiket nem akartunk!

A sor még koránt sem ért véget, azt hiszem most inkább csak egy vesszőt teszek, és feldobom a labdát, hogy kinek milyen ötlete van még,milyen témát vesézünk ki nők, amitől a férfiak a falra másznak!? Várjuk a kommenteket Facebook oldalunkon!