Kezdőlap Uncategorized

A női egészség kulcsa – minden nap 20 perc a boldogságért!

Mi nők, sokféle céllal kezdünk el mozogni. Van, aki izmosabb, hajlékonyabb, fittebb, karcsúbb szeretne lenni, van aki a gerincét védené, így nyugodt, ellazító lágy mozgásra vágyik és van, aki csak azért, mert mindenhol ezt hallja: A mozgás egészséges!

Sok hozzám forduló nő társam azért kapcsolódik be a Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció tanfolyamokba, mert a nőiségükben találnak kihívásokat, mindennapos megoldandó helyzeteket. Nehéz és görcsös menstruáció, ciszták, terméketlenség, mióma, önbizalom hiány, párkapcsolati problémák, esetleg kisebb-nagyobb műtétek, hormonzavarok… Mind olyan tényező, mely önmaguk mélyebb megismerésére hívja a nőket.

A Női Energia Fitneszből tovább nyíló Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció gyakorlatok alapját a taoista chi-kung női és a tantrikus jóga gyakorlatai adják, kiegészítve Pozsgai Nikoletta Katalin, a NEF szülőanyja által kidolgozott női erőforrás aktiváló gyakorlatokkal.  A kidolgozott és bizonyítottan hatékonyan működő mozgásforma azért is különleges, mert a nő életének beavató útját ismerheti meg vele minden résztvevő. Tehát a NEF egy kifejezetten nőkre és a női egészség megőrzésére, helyreállítására fejlesztett speciális mozgásforma, mely aktiválja a méh és szív erejét, mindezt úgy, hogy teljes testedet átmozgatja.

Az órák során a bemelegítés alatt többek között oldjuk a csípő merevségét, ezáltal segítünk a női testnek megnyílni, oldódni. Mind fizikai, mind energetikai gyakorlatokkal dolgozunk, olyan  testi tapasztalások útján haladva, amelyek a NEF finom, lágy eszközeivel, segítik a befelé fordulást és kapcsolódást önmagaddal. Fordulj Te is önmagad felé, ismerd meg tested, értsd meg működését, energetikai felépítését, mozgasd át hétről hétre egy női közösségben.

Itt nem kell megfelelni, nem kell hősnek lenni, megszakadni és teljesíteni. Egyszerűen csak légy önmagad, úgy gyönyörű és tökéletes, ahogy vagy, úton célod felé.

Várlak szeretettel!

Varga Vivien Lilla
+3630 480 3997
https://www.azeletmintolyan.hu/