Kezdőlap Uncategorized

Az egészségmegőrzéstől az egészség-visszaszerzésig

A testi és lelki egészség összetett dolog, éppen olyan bonyolult, mint maga az emberi szervezet, amely megkívánja a test és lélek harmóniáját.

Ezt a szövevényes összefüggést a wellnessből továbbnőtt selfness írja le a legjobban: követői a test, a lélek és a szellem tökéletes összhangjára, és egy egészséges énkép kialakítására törekszenek. A téma szakértője – selfness tanácsadó – Fekete Lívia, a tavaly novemberben megnyílt miskolci Egészségház tulajdonos-vezetője:

„Nálunk a testi-lelki egészség megtartásához, vagy éppen visszaszerzéséhez minden szükséges gyógynövényt, gyógyteát, gyógyhatású készítményt, étrend-kiegészítőt, reform élelmiszer alapanyagot megtalálhatnak az érdeklődők. Igyekeztünk úgy kialakítani az Egészségház kínálatát, hogy vevőinknek mindenből a legjobbat, a legmegbízhatóbbat tudjuk adni. Üzletünk kínálatát nyitásunk óta vevőink is alakítják: amit keresnek, az gyorsan felkerül a polcokra, mint például az UKKO Fogyasztó Teakeverék esetében.

Különleges szolgáltatásunk az Onco-sarok, ahol daganatos betegséggel küzdők fordulhatnak hozzánk jó tanácsért (és jó szóért) a komplementer gyógyászat területéről. Számukra rendkívül gazdag a kínálatunk a gyógyászati célra szánt tápszerekből, méregtelenítő és immunerősítő termékekből, melyek hatásairól, hatékony használatukról szívesen ellátjuk praktikus tanácsokkal vásárlóinkat. Ebben a kategóriában is törekszünk a maximumra: kínálatunkban megtalálhatók az Avemar, a Solvevit, az Oncomar, a Flavín7 méltán keresett termékei. Természetesen azoknak is érdemes betérni hozzánk, akik „csak” megőrizni szeretnék egészségüket: a GAL vitaminok és étrend-kiegészítők például szervezetünk remek szövetségesei az influenza elleni küzdelemben.

Az Egészségház kínálatának kialakításakor gondoltunk a gluténérzékenyekre is: számukra gluténmentes élelmiszereket tartunk. Lehetetlen itt felsorolni az Egészségház teljes kínálatát, érdemes hozzánk betérni csak úgy kíváncsiságból is.

Várunk mindenkit a Széchenyi utca 60. szám alatt (a Royal-közben, a volt Matáv helyén), és kövessék folyamatosan megújuló ajánlatainkat a Facebook-on (www.facebook.com/Egészségház).”

egeszseghaz_miskolc_02_k