Kezdőlap KÉK HÍREK

Az elmúlt 24 óra kék hírei a megyéből

A Miskolci, az Ózdi és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság április 5-én járművezetés az eltiltás hatálya alatt, a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt összesen öt férfival szemben indított eljárást. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették, gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a miskolci járőrök egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A Tiszaújvárosi és az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében tegnap két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Egy fontos ügy lezárult Kazincbarcikán: Személyes adattal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 26 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított viccnek szánta azt, amikor egy hölgy ismerősének az adatait, és egy közösségi oldalon közzétett fotóját felhasználva januárban regisztrálta az egyik erotikus társkereső oldalon. A nyomozás eredményeként az elkövetőt március 3-án gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, melyek során a férfi részletes beismerő vallomást tett. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.