Kezdőlap Uncategorized

Az elmúlt hétvége kék hírei

Az elmúlt hétvégén sem unatkoztak a rendőrök, akadt olyan bűnöző, akit elfogatóparancs alapján vittek be, voltak garázda férfiak, jogsi nélkül kocsikázók és erőszakoskodó családtagokkal szemben intézkedniük kellet.

A Szerencsi és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei 2021. május 15-én egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek őrizetbe. Szintén ezen a szombaton, két férfit garázdaság, míg további egy személyt a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt kaptak el. Hozzátartozók közötti erőszak miatt az ózdi rendőrök egy férfival szemben alkalmaztak ideiglenes megelőző távoltartást.

Tegnap a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai – elfogatóparancs alapján – körözött férfit fogtak el és vettek őrizetbe. Két olyan sofőrt is elkaptak, akik eltiltás hatálya alatt vezettek, őket szabálysértési őrizetbe vették.

Az Edelényi, a Kazincbarcikai és az Ózdi Rendőrkapitányság egy-egy férfival szemben hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást.

Az elmúlt 72 órában megyénk útjain összesen hét személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi káros balesetek kapcsán tizenhét esetben intézkedtek a rendőrök.