Kezdőlap Uncategorized

Az Év Vidéki Programajánlója lett a Mizu Miskolc

A Mizu Miskolc több, mint 25 ezer szavazattal, magasan a többi jelölt előtt nyerte meg az év vidéki programajánlója versenyt, az Év Weblapja pályázat kiírásában!

A döntőbe 8 megyeszékhely/nagyváros programajánló és kulturális oldala jutott be, ahol a miskolci induló teljesen a háttérbe szorította a többi versenyzőt és magabiztosan győzedelmeskedett. Olyan városok oldalait utasította maga mögé, mint Pécs, Veszprém, vagy akár Debrecen.

A Mizu Miskolc közismert online programajánló Miskolcon és évek óta első számúnak számít a programok, események közvetítésében, ajánlásában. A 2019-es év kiemelkedően sok pozitív változást hozott a vállalkozás életében. Megújult a weboldal, kifejlesztésre került a Mizu applikáció, a régi partnerek megtartása mellett pedig több új üzleti kapcsolattal bővült a cég. A Mizu Miskolc a Facebook-on napi szinten több mint 30 ezer embert szólít meg, és nagyon aktív közösséggel rendelkezik.

Az év csúcspontja és egyben méltó lezárása ez a díj, amit helyi programajánló első ízben tudhat magáénak.

– Korábban még sosem nyert miskolci vállalkozás hasonló trófeát! Nagyon szépen köszönjük a rengeteg szavazatot a Miskolc, és környékén élő embereknek! Ebből látszik, hogy milyen összetartóak vagyunk és hogy a miskolciak a szívükön viselik a helyi értékeket. – nyilatkozta Szák András, a Mizu Miskolc vezetője.