Kezdőlap LIFE MAGAZIN Család-gyerek

Az utasok együtt énekelték a “Baby Sharkot”, hogy megvigasztaljanak egy síró gyermeket

Már több mint 8 milliószor nézték meg azt a videót a TikTok-on, amin egy repülő utasai közös énekléssel nyugtatnak meg egy síró gyereket. Mutatjuk milyen az, amikor totál idegen emberek egyszerre tapsolnak és hangosan szól a "Baby Shark doo doo doo doo doo doo”.

A videó készítője, Parikshit Balochi Dubai-ból Albániába repült egy négynapos hátizsákos túrára március 10-én. Az utazás elég keservesen indult, mert a mellette ülő gyermek már a felszállás előtt sírni kezdett. Rövid időn beül a mögötte ülő utas a gyermek megnyugtatására kezdte el mormolni a népszerű gyermekslágert. A férfi látta, hogy ez felkeltette a gyermek figyelmét, ezért ő is csatlakozott, aztán egyre többen beálltak a sorba.

“Nem vagyok egy szégyenlős típus, hiszen rádiós műsorvezetőként hozzá vagyok szokva a nyilvánossághoz. Szóval elkezdtem hangosan énekelni, és mindenki csatlakozott.” – mondta el az Inseder kérdésére a videót rögzítő utas. “Úgy éreztem, hogy ezt a pillanatot meg kell örökítenem, ezért  gyorsan elővettem a telefonom, de mire elkezdtem rögzíteni már csak néhány másodperc maradt a buliból” – mondta Balochi.

Természetesen a szöveget mindenki tudta, hiszen a ”Baby Shark" egy rendkívül népszerű gyerekdal, mely az első olyan YouTube-videó volt, amire több mint 10 milliárdszor kattintottak.