Kezdőlap Uncategorized

Bajnoki negyedik az Aluinvent DVTK

A Tippmix Női Kosárlabda NB I. A-csoportjának rájátszásában a bronzéremért vívott második összecsapáson az Aluinvent DVTK együttese az UNI Győr gárdáját fogadta. 1-0-ás vezetésük tudatában a vendégek nagyon motiváltan léptek pályára, és koncentrált játékukkal felőrőlték a vezérük, Keyona Hayes nélkül játszó piros-fehéreket. Ezzel bronzérmes lett a Győr és bajnoki negyedik helyezett az Aluinvent DVTK.

A válogatott szövetségi kapitánya, Székely Norbert, illetve segítője, a DVTK előző vezetőedzője, Cziczás László is megtisztelte jelenlétével az összecsapást.

Földi Attila gratulált a Győrnek a bronzérem megserzéséhez. Az edző kiemelte, hogy nagyon jól játszott az ellenfél. Nem sültek úgy a dobásaink, és védekezésben is követtünk el hibákat. Megtettünk mindent, ez tegnap ennyire volt elég. Azért a végén megnézték az éremátadót, hogy fájjon egy kicsit, és még jobban motiválja a csapatot arra, hogy a következő bajnokság végén az Aluinvent DVTK játékosainak nyakába kerüljön az érem

Aluinvent DVTK – UNI Győr MÉLY-ÚT 74-83 (20-26, 17-21, 13-19, 24-17)

DVTK: Medgyessy, Aho 11, Kányási 17/3, Kiss A. 15, Mokango 23/6. Csere: Pusztai 4, Tóth F. 4. Vezetőedző: Földi Attila.

Győr: Kiesel 13/3, Dubei13/3, Dombai 9/9, Török Á. 8/6, Mompremier 22. Csere: Weninger 10/6, Lass 2, Barnai 2, Mansare 2, Varga Zs. 2. Edző: Iványi Dalma.

A részleges statisztika itt olvasható: http://netcasting.webpont.com/?whun_ply_102

forrás: http://dvtk.eu