Megkezdték a javítást a szakemberek.

Az autósok már biztosan észrevették, hogy szerdán a Petőfi Sándor utca 31. szám (képünkön) előtt ivóvízvezeték hálózaton csőtörés történt. A hiba elhárítását a MIVÍZ Kft. szakemberei azonnal megkezdték, amelynek során a gépi munkavégzés és az út keskenysége miatt a forgalmat el kellett terelni erről az útszakaszról. A probléma feltárása során a MIVÍZ Kft. szakemberei a csapadékvíz csatorna eddig rejtett hibáját észlelték, amely hiba felderítését és elhárítását csütörtökre ütemezték be.
A hibaelhárítás időtartama alatt 9:00 órától előre láthatólag az esti órákig – a gépi munkavégzés miatt – teljes útlezárásra és forgalomelterelésre kell készülni. Az útszakasz ezután ideiglenes jelleggel adható vissza a forgalomnak a teljes útszakasz helyreállításáig.
A terelés alatt a Geró János és a Tompa Mihály utcák felől érkező járműveket a Malomszög utca irányába terelik, a Malomszög utcából nem lehet balra kanyarodni a Petőfi utcára, illetve Leningen Károly utcáról nem lehet jobbra kanyarodni a Petőfi utcára.

Frissítés:

A korábban meghirdetett, az esti órákig tartó teljes útlezárás csütörtökön délelőtt 11 órakor feloldásra került.
Az építési munkálatok előreláthatólag hétfő délutánig tartanak, azonban ez a hibaelhárítási folyamat nem jár teljes lezárással. A munkálatok első szakaszában – szombaton a délelőtti órákig – a közlekedés az úttest jobb szélén, a szabaddá tett parkolóhelyeken keresztül lesz lehetséges. Ezt követően a parkoló sáv kerül felbontásra és a forgalom a megszokott forgalmi sávba kerül vissza. A teljes útpálya – a forgalmi sáv és a parkolósáv – október 18-án hétfőn délután kerül visszaadásra a forgalomnak.

(Fotó: Google térkép)