Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Közélet

Elismerésben részesült a Miskolci Egyetem oktatója

Nem is akármilyen nemzetközi szakmai elismerésben részesült Dr. Turzó Zoltán, a Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Karának oktatója.

 Az Olajmérnökök Nemzetközi Szövetsége, a "A Society of Petroleum Engineers International” (SPE) 24 tehetséges és elkötelezett európai szakembert jutalmazott kiemelkedő tevékenységéért Regional Technical and Professional Awards díjjal.

A szövetség magas színvonalú munkájáért a „Distinguished Achievement Award for Petroleum Engineering Faculty” kitüntetésben részesítette Dr. Turzó Zoltánt, a Műszaki Földtudományi Kar egyetemi docensét, a Kőolaj és Földgáz Intézet igazgatóját.

Az SPE a világ 144 országából csaknem 150 000 taggal rendelkező nonprofit szervezet, amelynek célja, hogy összefogja és erősítse a világ olaj- és gázmérnökeinek közösségét, segítse a szakembereket abban, hogy betekintést nyerjenek egymás munkájába, konferenciák és workshopok keretében biztosítson lehetőséget számukra a szakmai eszmecserékre, az élethosszig tartó tanulásra – áll a Miskolci Egyetem közleményében. 

A Kőolaj és Földgáz Intézet igazgatójának pedig gratulálunk az elismeréshez! 

Forrás Facebook - Society of Petroleum Engineers