Nem mindennapi események középpontjába kerültek a MIVÍZ munkatársai.

A MIVÍZ dolgozói tevékenységük során sok mindent láttak már, de az elmúlt napokban két különleges esetük is akadt. Először a diszpécserekhez érkezett a bejelentés, amely szerint egy elázott cica nyávog keservesen az Andor utcában, az egyik vízelnyelőrács alatt. A pórul járt állat nem tudott onnan kijönni, de a helyszínre érkező szakemberek sikeresen megoldották a mentést, így a cica már biztonságban van (képünk illusztráció).
Pár nappal később a vízműves dolgozók egy láthatóan eltévedt, lengén öltözött idős férfira lettek figyelmesek az egyik szirmai buszmegállóban, akin még cipő sem volt. Szerencsére a férfi még meg tudta mondani a lakcímét, így beültették az autójukba és hazafuvarozták. Mire megérkeztek a házhoz, a rendőrség már ott volt, ugyanis a férfi lánya bejelentette az eltűnését. A kaland így végül szerencsésen végződött.
Mind a két esetben Horváth Attila, csatornatisztító gépkocsivezető volt a “mentőangyal”, amiért a cég dicsérő oklevéllel köszönte meg felelősségteljes munkáját.