Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Gazdaság

Fenntarthatósági mentor lett a MiReHu

A társaság nagy örömmel vállalta ezt a megtisztelő feladatot, hiszen eddig is jó példát mutatott a hulladékgazdálkodás terén.

Vállalkozz Fenntarthatóan! címmel indított országos programot a hazai kkv-k számára a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. A program célja, hogy a kis- és középvállalkozások számára elérhetővé tegye a fenntarthatóság mindennapi vállalati működésben alkalmazható gyakorlatának szakértők és mentorok bevonásával történő megismerését. A mentorok olyan vállalkozások ehetnek, melyek megmutatják, hogyan vált a valóban felelős gondolkodás a mindennapjaik részévé, a céglátogatások során pedig segítenek megvalósítani a fenntarthatósághoz kapcsolódó projekteket.

A MiReHu Nonprofit Kft. a környezeti fenntarthatóság témáján belül a hulladékhoz kapcsolódó témakörben vállalt mentor szerepet. A társaság igyekszik majd olyan tanácsokkal és iránymutatásokkal ösztönözni a program Borsod-Abaúj-Zemplén, Nógrád és Heves megyei résztvevőit, amelyek elindíthatják őket a környezettudatos működés terén – olvasható az önkormányzat közleményében.