Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Közélet

Festik az utakat

Van pár alaposan megkopott burkolati jel az utakon, szóval  félpályás korlátozásokra lehet számítani Miskolcon.

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. elkezdte a város forgalmasabb útjain, gyalogátkelő helyein és a kerékpáros nyomvonalakon a lekopott burkolati jelek festési munkáit. Többek között hideg plasztik és oldószeres festék használatával végzik el a munkát, alvállalkozó bevonásával.

Az elmúlt hetekben több helyen végeztek felméréseket, ahol bizony egyértelművé vált, hogy nincs mit tenni, festeni kell. Első körben a Baross Gábor, Repülőtéri út, Zsigmondy Vilmos, Besenyői, és Fonoda utcákat, valamint a Fonoda és József Attila utca körforgalmát, és Görömböly városrész területét érintik majd a munkálatok.

Szóval előre szólok, készüljünk kisebb torlódásokra, a félpályás korlátozások miatt. A Miskolc Holding tagvállalataként működő Városgazda azért igyekszik a feladatot inkább a hétvégén, gyér forgalom mellett, illetve az éjszakai órákban elvégezni.

Arra kérik a sofőröket, hogy az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében tartsák be a munkavégzéssel érintett szakaszon érvényes forgalmi rendet, amelyet minden esetben táblák jeleznek.