Kezdőlap Uncategorized

Hatalmas lépés az érem felé hazai pályán!

A MEAFC U19-es csapata áprils 17.-én ismét pályára lépett a bajnokságban, ezúttal hazai pályán. A tét meglehetősen nagy volt hisz ezen a fordulón dőlt el, hogy az éremért folyó küzdelemben melyik csapat honnan várhatja az utolsó felvonást, amely május 1.-én kerül majd megrendezésre Dunaújvárosban.

Varga László vezetőedző beszámolója:

Az első mérkőzésen a GLP Nyíregyháza csapatával mérhettük össze tudásunkat.

Az előző fordulókból kiindulva nagy csatára lehetett számítani. A mérkőzést jól indítottuk, hamar magunkhoz tudtuk ragadni a vezetést és kissé nyugodtan mentünk bele a végjátékba, amibe így egy picit belealudtunk, szóval a vendégek könyvelhették el az első szett sikerét. A második szettre összeszedtük magunkat és folyamatos koncentrációval és figyelemmel sikerült megnyernünk ezt a játékrészt. A harmadik és negyedik felvonásra is sikerült fenntartani a koncentrációt, így azt a két felvonást is megnyertük.

MEAFC-Miskolc – GLP Nyíregyháza 3 – 1  (22-25; 25-17;25-21; 25-20)

A második mérkőzésen a DSE (Dunaújváros) csapatával csaptunk össze.

A fiúk ezt a mérkőzést kissé lazán vették, úgy számoltak, hogy a Nyíregyháza elleni siker elég lesz a csoporton belüli jó helyezéshez a végelszámolásnál. Ennek eredményeként rengeteg figyelmetlenségből adódó hibával játszottak. A dunaújvárosi alakulat pedig hozta a saját játékát.

DSE – MEAFC-Miskolc  3 – 0 (25-16; 25-14; 25-23)

A harmadik mérkőzésen a KVSRC csapatával játszhattunk.

Az eddig számunkra ismeretlen csapat a nap folyamán felemás teljesítményt nyújtva, komoly kihívás elé állított minket, hisz nem igazán tudtuk milyen játékot kellene játszanunk ellenük. Az első játékrész elején még ment a feltérképezés, amely a szett felét le is foglalta de a végjátékra megvolt, hogy mit kell tenni a siker elérése érdekében. Mindhárom szett szoros játékot hozott, de mindegyik MEAFC-os sikerrel zárult.

MEAFC-Miskolc – KVSRC 3 – 0  (25-23; 25-19; 26-24)  

A csapatról elmondható, hogy a nap elején túl nagy magabiztossággal indultak neki a mérkőzéseknek, aminek köszönhetően részünkről jó eredmény lett a vége.  A fiúk mindent meg akartak valósítani, amit edzéseken tanultak, de ezen a napon sem tudtunk hiba nélkül vagy csak kevés hibával játszani.

Mindent összevetve egy sikeresnek mondható hétvégét tudhatunk magunk mögött! Nagyon várjuk a folytatást és a következő fordulót. A srácok mindent megtesznek a jó eredmény elérése céljából!

Gratulálok a fiúknak!

MEAFC-Miskolc U19: Pavlik Máté, Sztupjár Kristóf, Komjáti Levente, Kicsis Szilveszter, Vad Levente, Halmai Gellért, Tordai Bence, Szabó Péter, Faragó Bence, Bosznai A. Gergely, Kovács Bálint, Polanen Armin, Kruzseczky Csaba.

Külön köszönet a videós közvetítésért és segítségért Komáromi Kristófnak (Krityának)

forrás : http://meafc.hu