Kezdőlap Uncategorized

Hatvani Olivér: Erőt ad, hogy a bajban rég nem látott összefogás valósul meg

Hatvani Olivér sok miskolcinak jó ismerőse. Mindig ezer szállal kötődött a DVTK-hoz, egy ideje pedig a zseniális Flipper Gyár tulajdonosaként találkozhatunk vele. Boldogan adott interjút Nektek, a Mizu Miskolc olvasóinak!

Hogyan éled meg a járványhelyzetet?

Azt tanultam, hogy amit nem tudunk befolyásolni, arra ne fordítsunk energiát. Így alkalmazkodom és próbálom érvényesíteni „ha citromot kapsz, készíts belőle limonádét” elvet, még ha sokunkat hozott nehéz helyzetbe is a vírus. A legfontosabb a pozitív gondolkodás! Mindig jön változás, arra kell felkészülni!

Mivel töltöd a napjaidat?

Mint pénzügyi manager home office-ban dolgozom, s teljes egészében átálltunk az érintésmentes, egyérintéses üzletmenetre. Esténként pedig a test-szellem-lélek szinten tartása jegyében jöhet a sport, amit most a futás-szigorúan egyedül!- és az otthoni súlyzózás testesít meg. Hétvégente pedig a nemrég indult start up vállalkozásomat menedzselem, melyet a helyzet okán most szüneteltetni kell. Igyekszem a csapatommal az újbóli nyitásra felkészülni és még magasabb szintű szolgáltatással várni vendégeinket a Flipper Gyárba! Most egy kicsivel több idő jut filmezésre, olvasásra, zenére. A skype és telefon segítségével szeretteimmel, barátaimmal intenzíven tudjuk tartani a kapcsolatot.

Mi hiányzik a legjobban a járvány előttről?

A közösségi élet! A személyes találkozások, a meccsek, koncertek….. A digitális világ segít, de messze nem 100%-ban.

Mit gondolsz, a jelenlegi helyzet milyen hatással lesz a helyi gazdasági életre?

Nagy lesz a visszaesés, illetve már most is az, ez nem kérdés DE hiszem és tudom, hogy ahogy ez véget ér, ugyanolyan gyorsan visszarendeződik minden! Ezt az időszakot kell kibírni, áthidalni. Erőt ad, hogy a bajban rég nem látott összefogás valósul meg és a városvezetés jó döntésekkel és kiváló szakmaisággal áll helyt!

Mi lesz az első, amit megteszel, ha véget ér ez az időszak és visszatér az élet a régi kerékvágásba?

Alig várom, hogy keresztfiaimat, Botit és Zétit jól meggyöntölhessem!