Kezdőlap Uncategorized

I. Haszongépjármű és Építőanyag Kiállítás és Vásár Miskolcon

A Sajó Autó és a Micorex-Tüzép fantasztikus kedvezményekkel, a legújabb haszongépjármű modellekkel és építőanyag rendszerekkel várta az érdeklődőket 2019. november 21-22-23-án Miskolcon, a Pesti u. 3. alatt.

A kiállítás és vásár amellett, hogy a vállalkozók részére egy rendkívüli lehetőség volt haszongépjármű vásárlásra és az építőanyagok beszerzésére, a lakosság számára is felkínálta a lehetőséget. Ezek a kedvezmények mindössze három napig voltak elérhetőek Miskolcon.

A Sajó Autó három márkával képviseltette magát külön szekciókban. Így az érdeklődők megtekinthették a legújabb Opel, Peugeot és Citroen haszongépjármű modelleket. A komoly szándékkal érkezők 2 millió Forint engedménnyel és 0%THM kedvezményes hitel konstrukcióval vásárolhatták meg új haszongépjárművűket.

A Micorex Tüzép ebben a három napban extra kedvezményeket adott számos építőanyag rendszeréből, termékéből, így a jövő tavasszal vagy nyáron felújítást, építkezést tervezők már most megvásárolhatták a téglát, tetőcserepet esetleg a csempét.

Az I. Haszongépjármű és Építőanyag Kiállítás és Vásár sok érdeklődőt vonzott. A szervező és a résztvevők pedig szeretnének hagyományt teremteni ebből az eseményből és 2020 tavaszán várhatóan folytatása következik.