Kezdőlap Uncategorized

A Mikulásnak nagyon bejött az új Opel Corsa

November 22-én és 23-án érdekes és izgalmas eseménynek lehettek szemtanúi a Miskolc Plazában tartózkodók. Nem akárki érkezett meg idő előtt, mint maga a Mikulás! Az Opel Sajó egy kisebb show műsor keretében kívánta bemutatni és leleplezni a gyárból frissen kigurult, és az autóvezetők körében nagy népszerűségnek örvendő gépjárműtípusát, az Opel Corsát.

A helyszínre érkező kis és nagy gyermekes családok átélhették a Mikulás érkezésének az izgalmát, mindezt tánccal és zenével körítve. A titokzatos lepellel letakart autóból ki is szállt a nagy szakállú és minden jelenlévőnek csokit, szaloncukrot és lufit osztott szét a segédjei segítségével.

A Mikulással, a Krampusz lánnyal és a Manóval lehetett szelfizni, beszélgetni és természetesen a kívánságok sem maradhattak el.

De a műsornak nem csak a gyerekek örülhettek, hanem a szülők is. A csokipapíron a csodaszép Opel Corsa fotója mellett ugyanis egy nyereményjáték is található, amellyel a regisztráció után hosszú hétvégés tesztvezetést és családi vacsorát nyerhetünk a Dűlő étteremben!

A regisztráció az alábbi linken lehetséges: www.sajoauto.hu/santacorsa

Az új Corsa megtekinthető és megvásárolható: Opel Sajó, Miskolc, József Attila út 82

Az eseményről készült videó: