Ismerje fel az erőszakot ! – Bűnmegelőzési Szabadegyetem

Újabb kurzus indul a miskolci Bűnmegelőzési Szabadegyetemen, ahol a programra jelentkezők többek között felkészítést kaphatnak az erőszak speciális megnyilvánulási formáinak felismerésére.

A Bűnmegelőzési Szabadegyetem „Bűnmegelőzés a XXI. Században – modern technika és az ember” címmel indul a Miskolci Egyetemen 2015. október 14-én. A kurzus címválasztását többek között indokolttá teszi, hogy a bűnelkövetők is használják a legmodernebb technikákat, ami mellé a bűnmegelőzésnek fel kell zárkóznia. Éppen ezért az előadássorozat céljai közé tartozik, hogy bemutassa a bűncselekmények felderítését segítő modern technológia lehetőségeit, a bűnözés visszaszorításában betöltött szerepét. Ugyanakkor a program nagy hangsúlyt fektet az áldozatvédelemmel kapcsolatos ismeretek átadására, a hatályos jogi szabályozás ismertetésére.

drugs

A Miskolci Egyetemen (B/3-B/4 épület Miskolc terem – I. emelet 101.) 2015. október 14-én 16 órától kezdődő előadássorozat első etapja a drogellenes küzdelem technikai oldalát járja körbe.

A Bűnmegelőzési Szabadegyetem 2015-ös modulja a Miskolci Egyetem Tudásvagyon Hasznosítás Igazgatóság – Felnőttképzési Regionális Központ, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, a Harmadik Kor Egyeteme Miskolc Alapítvány és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány közös szervezése.

8cam

 

További részletek : http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/bunmegelozes/aktualis/ismerje-fel-az-eroszakot