Kezdőlap Uncategorized

Jelentjük startra kész a Nemzetközi Repülőnap!

Lázas izgalommal vártuk, hogy leszálljanak a jövő heti légiparádén részt vevő Retro Sky Team korhű festéssel ellátott gépei közül kettő, hogy jelen legyenek a rendezvény hivatalos sajtótájékoztatóján. A gépek és korhű ruházatba öltözött pilótáik  rendben földet értek és mindenki megcsodálhatta a gépeket.

k_WP_20150807_13_59_25_Pro

Így elnézve a gépek kialakítását és a pilóták ruháit elmondhatjuk, hogy egy igényes és színvonalas produkció elé nézünk és nézhetnek mindazok, akik kilátogatnak a miskolci reptérre 2015. 08.15.-én.

k_WP_20150807_14_01_45_Pro

A megnyitó beszédében Dr. Paszternák László a Borsod Megyei Repülőklub elnöke örömmel jelentette be, hogy 8 év után rendez újra repülőnapot a miskolci klub. Az előkészületek javában zajlanak és jelentjük a Légiparádé startra kész!!

k_WP_20150807_14_01_13_Pro

Horánszky Gergely a szervező bizottság vezetője kihangsúlyozta, hogy mind a földi, mind a légi programok már önmagukban is biztosítani fogják a rendezvény sikerét, illetve közölte az időjárás miatt aggódóknak, hogy remek idő lesz. Akik kilátogatnak azoknak a rendezvény helyszínén lehetőségük lesz repülni is, erre külön beszálló kapuk lesznek kialakítva. Élelmet, innivalót nem kell hozni, hiszen kitelepült árusok kínálják majd finomabbnál finomabb portékáikat. Az autóval érkezők lehetőleg mihamarább helyezzék el autójukat a kialakított parkolókban, hiszen a programok 10 órától indulnak. A kapuk reggel 8 órától nyitva lesznek!

k_WP_20150807_13_58_22_Pro

Mi, a Mizu Miskolc részéről biztosan ott leszünk! 🙂

További infók:    http://legiparade.hu/      https://www.facebook.com/legiparade   

https://mizuborsod.hu/?event=nemzetkozi-repulonap-es-legiparade-miskolc