Kezdőlap Uncategorized

Jönnek az új szuperhős filmek II. – a DC birodalom visszavág

Köztudott, hogy a Marvel mellett a DC a másik nagy képregénybirodalom és mint ilyen óriás, ők a filmvállalatokat képregény alapanyaggal ellátó másik jelentős beszállítói.

Az alapkarakterek, Superman és Batman mellett akad a tarsolyukban sok más is, így nem meglepő, hogy egészen 2020-ig el is készítették divatos „timeline”-jukat (idővonal). Lássuk, mivel kényezteti a DC rajongóit, az elkövetkezendőkben :

2016 tavaszára időzítik a Batman v Superman: Dawn of Justice c. opuszukat, amelyben a sötét lovag az acélemberrel méri össze erejét. A kriptoni szerepében ezúttal is Hanry Cavillt láthatjuk, míg a bőregér szerkóját ezúttal a rendezőként az utóbbi időben brillírozó (és oscar díjat is bezsebelő) Ben „Géza” Affleck fogja magára ráncigálni.

8O7hjxQ

Mellettük – többek között – Aqua Man (Jason Momoa) és Wonder Woman (Gal Gadot) is feltűnnek majd a színen, így szuperhősben nem lesz hiány ebben az oly régóta várva-várt filmben.
gal-gadot-wonder-woman-costume Aquaman
Amy Adams ismét Lois Lane szerepében kápráztatja el a férfi népet, Alfred ezúttal Jeremy Irons lesz, Lex Luthor szerepét Jesse Eisenbergre osztották az ítészek, egyéb mellékszerepekben Diana Lane, Holly Hunter, Laurence Fishburne, soroljam még ? Rendező : Znack Snyder (300, Watchmen).

3678465-7409748374-Jesse alfred

2017-re ígérik a Wonder Womant, amelyben ismét Gal Gadot-t csodálhatják majd a férfiszemek.

wonder-womanDCcomics

Ugyanebben az évben az év legnagyobb durranásának az Igazság Ligája első része prognosztizálható, amelyben a Batman v Superman: Dawn of Justice összes szereplője megtalálható lesz. A rendezői székben ismét Znack Snyder, aki már a 2019-es harmadik részhez is aláírt !

Justice-League-wachowskis

2018-ra szállítják a The Flash adaptálását, Ezra Millerrel a címszerepben. A gyenge Tv sorozat után, bízzunk benne a mozifilm nem lesz akkora kudarc.

the-flash-ezra-miller_2

Ugyanebben az évben megkapja Jason Momoa is a saját Aquaman filmjét.

jason_momoa_aquaman

2019-ben másodszor is jönnek az Igazság Ligások.

liga2

2020-ban jön ismét a Zöldlámpás, de még nem lehet tudni ki fog Ryan Reynolds örökébe lépni.

green-lantern

2020-ban jön Cyborg Ray Fisherrel a címszerepben, aki szintén a Batman V. Supermanben fog debütálni.

cyborg-ray-fisher-batman

DC vagy Marvel, így szól az örök kérdés, Superman vagy Vasember ? Batman vagy Pókember ? Az Igazság Ligája vagy a Bosszúállók ? Nem mindegy ? Let’s Rock’n Roll !!!

Lichtenstein Raymond
filmesztéta