Idén ünnepli fennállása 30. évfordulóját a Blink-182, és több jel is arra utal, hogy visszatér a zenekar klasszikus felállása, vagyis Mark Hoppus és Travis Barker mellett ismét Tom DeLonge lesz a banda harmadik tagja.
A csapat közösségi oldalaira több olyan poszt is kikerült, amelyben a klasszikus hármas látható például pólómintákon vagy éppen Funko Pop! figurákon, de ez persze betudható lehet a kerek jubileumnak is. Az azonban már sokkal árulkodóbb jel, hogy DeLonge Instagram-profiljának leírásában a Blink-182 neve is szerepel másik zenekara, az Angels And Airwaves mellett, és az énekes-gitáros ezen a részen a jelen időt használja, ráadásul az utóbbi időben gyakran kommentelnek egymás képeihez Hoppus-szal és Barker-rel.
 
Mark nemrég sikeresen vívta meg harcát a rákkal, és ebben az időszakban azt nyilatkozta, hogy bármire nyitott a banda jövőjével kapcsolatban, így DeLonge visszatérésétől sem zárkózna el. Tom először 2005-ben szállt ki, majd négy évvel később visszatért és ezután készült is egy új album (Neighborhoods), 2015-ben azonban ismét távozott, a helyét pedig az Alkaline Trio-ból ismert Matt Skiba vette át. Ami Travis-t illeti, mostanában főleg a Kourtney Kardashian-nal való házassága kapcsán szerepelt a hírekben, de zenészként és producerként dolgozott többek közt Machine Gun Kelly-vel, Grandson-nal és Willow-val is.