Kezdőlap Uncategorized

Matt Damon legújabb filmszerepe : a lovasíjász !

Még be sem mutatták a nyár egyik sikervárományosát, a Jason Bourne-t (a sorozat 5. része, Matt Damon negyedszer játssza el a szuperkémet), máris mindenki a következő filmjéről beszél, ami nem más, mint a Nagy Fal (világpremier : 2016.12.16. Kína) !

A film sztorija titkos, Damon karaktere sem publikus még, de a hollywoodi pletykák szerint Zimou Zhang (Hős, Repülő tőrök klánja) rendező legújabb alkotása nem történelmi eposz, hanem misztikus fantasy lesz, amelyben kiderül, hogy nem a hunok vagy más ellenségek miatt építették a Nagy Falat a kínaiak, hanem egy titokzatos lény ellen…

THE-GREAT-WALL-Matt-Damon-Poster

Magyar vonatkozás, hogy nem más, mint nemzeti hősünk, Kassai Lajos készítette fel a szerepre a világsztárt !

“Felkértek, hogy segítsem Matt Damont legújabb filmjére való felkészülésében és az akciójelenetek kidolgozásában. A több százmillió dolláros hollywood-i produkcióban a főhős egy lovasíjászt alakít. A közös munka elkezdődött, Matt egy egészen kivételes tehetség és meglepően gyorsan tanul” – tette ki a szöveget 2015 januárjában saját üzenőfalára Kassai Lajos, és ezt a képet csatolta hozzá:

admin-ajax

 

A film előzetese :

Bízzunk benne, hogy Damon kínai filmje nem fog úgy eltűnni a süllyesztőben, mint ugyanezen rendező 2011-es alkotása, a Jin ling shi san chai (USA cím : The flowers of war), amelyben Christian (Batman) Bale volt a főszereplő. Látta valaki ???

Lichtenstein Raymond
filmesztéta