Pénteken reggel 41 éves korában meghalt Berki Krisztián!

A hír kora reggel röppent fel több portálon is, de a rendőrség megerősítette az információkat!

Pénteken reggel több autóval szállt ki a rendőrség egy budapesti IX. kerületi társasházba és a helyszínre egy mentőautó is érkezett. A házban Berki Krisztián lakott és a szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a focikapusból lett médiasztár lakása körül.

A helyszínen tartózkodik Berki Krisztián felesége, Mazsi, valamint volt felesége, Hódi Pamela és a lánya is.

A környéket lezárták, a lépcsőházba csak azoka engedik be, akiknek oda szól a lakcímük. Az esettel kapcsolatban a rendőrség azt közölte, hogy haláleset miatt tartanak szemlét és idegenkezűség nem merült fel. Eszerint nem gyilkosság történt.

Berki Krisztiánról az utóbbi időben főleg a büntetőfékezéses balhéja miatt cikkezett sokat a sajtó. Az ügyben tavaly nyáron felfüggesztett börtönbüntetésre és 625 ezer forintos pénzbüntetésre ítélte őt a bíróság első fokon. Az FTC korábbi vezérigazgatóját akkor két évre eltiltották a közúti járművezetéstől is.

Egyes információk szerint Berki Krisztián felakasztotta magát! Az információkat a rendőrség nem erősítette meg!

Fotó a helyszínről. Forrás: Blikk

 

 

Az Index értesülései szerint nem öngyilkosság! 

Ma mentek volna randevúzni Mazsival

Berki Krisztián felesége, Berki Renáta a Borsnak megerősítette a hírt.

Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt

– mondta, hozzátéve, hogy ma este mentek volna először randevúzni kettesben gyermekük születése óta.

Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk

– mondta Mazsi.

 A 24.hu értesülése szerint: Berki Krisztián nem öngyilkos lett. A BRFK az üggyel kapcsolatos megkeresésükre azt közölte, hogy kábítószer gyanús anyagokat találtak a helyszínen, ezért emiatt büntetőeljárás is indul.