Ma már 25 szerencsés miskolci család ingyen mártózhatott meg városunk legújabb élményfüdőjében.

Több mint 5000 négyzetméternyi alapterületen szórakozhatunk, három tematikus fürdőcsarnokban, hat beltéri és két kültéri medencében csobbanhatunk, valamint három óriáscsúszdán suhanhatunk.

Az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő hivatalos megnyitóját pénteken tartották. A rendezvényen részt vett Varga Judit, igazságügyi miniszter, Kiss János, a miskolctapolcai fürdő és környezete fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos, valamint Miskolc Megyei Jogú Város Polgármestere, Veres Pál.

A Polgármester beszédében kihangsúlyozta, hogy mennyire büszke a város Miskoltapolcára, a vizek és fürdők világára. Megemlítette azt is, hogy vissza kell helyeznünk Miskolcot  az ország turisztikai térképére és le kell bontanunk a sok évtizedes sztereotípiákat, egy olyan egységes városképet kell alkotnuk, ahová szeretnek ellátogatni és újra visszatérni az emberek. 

Az Ellipsum, Miskolctapolca új négyévszakos élményfürdője már várja a látogatókat. Mindenféleképpen próbáljátok ki a Magyarországon is egyedülálló VR csúszdát! 

Jó csobbanást kívánunk! 

 

Forrás MTI, Facebook - Ellipsum