Egy helyen beszerezhető minden, ami egy felújításhoz kell.

Lassan vége a meleg őszi időnek, indul a fűtési szezon. Még most sem késő kijavítani, esetleg felújítani az otthoni fűtési rendszert. Aki ilyen munkába belevág, annak persze lényegi kérdés, hogy a szükséges anyagokért, berendezésekért ne kelljen össze-vissza szaladgálni. Erre kínál megoldás Brann System épületgépészeti szakáruház, amely Miskolcon a Jókai utca 20. szám alatt várja ügyfeleit.
A többesszám mindenképpen indokolt, ugyanis azoknak is érdemes ide betérniük, akik csak egy-egy alkatrészt keresnek, ám a szakmai partnereknek, kivitelezőknek éri meg igazán eljönni az áruházba, ugyanis is itt egy helyen mindent beszerezhetnek raktárról.
Még felsorolni is hosszú, mi minden kínálnak: ami az épületgépészethez, a hűtéshez, fűtéshez kell az itt megtalálható. Különböző márkák termékeit kínálják, így bárki megtalálhatja a pénztárcájának megfelelő árukat és árakat. A 300 négyzetméteres áruházban azonban nemcsak klímák, gázkazánok, hőszivattyúk, szerelvények, szaniterek széles választéka várja az ügyfeleket, hanem szakértő értékesítők is, akik korábban kivitelezőként szereztek tapasztalatokat, így szinte minden kérdésre azonnal tudnak válaszolni az épületgépészettel kapcsolatban.
A szakmai hátteret erősíti, hogy a szakáruház a TO Construct épületgépészeti társaság leánycégeként működik, így az ő tapasztalataikra is támaszkodhatnak. Aki tehát időt és pénzt is szeretne spórolni, az először mindenképpen a Brann System szakáruházát keresse fel a Jókai utca 20. szám alatt.