Kezdőlap Uncategorized

Miskolciaknál keres helyszínt készülő kisjátékfimjéhez az E-production!

A miskolci forgatást májusban kezdi az a rendezőpáros, kiknek kisjátékfilm ötlete megnyerte a Jameson Cinefest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál ösztöndíját. Az „Itt” című utópia premierjére ez év szeptemberben kerül sor a Cinefest ideje alatt.

Kulturális antropológus hallgatóként a filmvásznon, a kulturális határnélküliséget fogják megjeleníteni, amely egy teljesen más szemszögből világítja meg mai nézőpontjainkat. Az alkotás egy időszerű témára építkezve többek között azokat a kérdéseket válaszolja meg, hogy min keresztül határozzuk meg önmagunkat és saját világunkat.

A film készítői az alacsony költségvetésből kifolyólag kreatív megoldással kell, hogy éljenek. A Miskolci lakosokhoz fordulnak abban bízva, hogy támogatásukkal megtalálják az ideális helyszínt a film forgatásához, amely a május, június és július hónapot fogja érinteni.

„Reméljük megtaláljuk egymást azzal a miskolcival, aki szimpatizál ötletünkkel és van egy jelenleg nem használt háza, esetleg hétvégi hajléka, erdőszéli faháza vagy csak egy üres terme, amit feltud ajánlani számunkra forgatási helyszínként. „– mondja Potonyecz Fanni a film egyik rendezője.

Filmötletről, kivitelezésről és a hatásról részletes leírás és található a:

https://app.xtensio.com/edit/62nhiwzr honlapon

Aki szívesen segítené ezen miskolci project létrejöttét, annak visszajelzését izgatottan várják az alkotók az ittcasting@gmail.com email címre!