Kezdőlap Uncategorized

A Cinema City húsvéti filmajánlója

Itt a húsvét, lehet menni locsolkodni, de elmehetünk a gyerekekkel a moziba is 😀

Lássuk mi vár ránk a moziban:

NYÚL PÉTER
Nyúl Péter

Nyúl Péter nagy szájánál csak a füle nagyobb. Egyébként jó kedélyű, laza, és a kék dzsekijéről biztosan felismered. Meg arról, hogy nem hord nadrágot.Szerinte ő az ember legrégibb barátja, és ezért joga van néha megebédelni a kiskertben, megmelegedni a konyhában és bulit szervezni a haverjainak nappaliban.A helybéli tanyagazdának azonban erről egészen más elképzelései vannak.Beatrix Potter legendás mesefigurája a digitális animáció és élő szereplős figurák ravasz együttműködésének köszönhetően kel új életre: méghozzá egy nagyon friss, nagyon mai és nagyon vicces verzióban.

Eredeti cím: Peter Rabbit
Műfaj: Vígjáték, Animáció, Családi
Rendező: Will Gluck
Gyártó: USA 2018
Korhatár: 6

MAJA, A MÉHECSKE – A MÉZCSATA

Maja, a méhecske - A mézcsata

A minden lében kiskanál méhecske, Maja, legjobb barátja Vili és a többiek tavasszal visszatérnek!A legújabb, egész estés animációs filmben Maja nagyon szeretne részt venni a birodalom legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, de a kissé túlzásba vitt lelkesedésével sikerül magára haragítania a méhbirodalom nagyhatalmú császárnőjét. Egyetlen megoldás van a kis méhecske számára: a barátaiból álló csapattal meg kell nyernie a viadalt.

Eredeti cím: Maya the Bee – Honey Games
Műfaj: Animáció, Családi
Rendező: Alexs Stadermann, Sergio Delfino, Noel Cleary
Gyártó: USA 2018
Korhatár: 6

SHERLOCK GNOMES
Sherlock Gnomes

A GNÓMEÓ ÉS JÚLIA kedvelt kerti törpéi visszatérnek egy vadonatúj londoni kalandra. Gnómeó és Júlia megérkeznek a nagyvárosba családjukkal és barátaikkal, és legfőbb gondjuk, hogy előkészítsék kertjüket a tavaszra. Ám hamarosan rájönnek, hogy valaki kerti törpéket rabol el Londonszerte.Amikor Gnómeó és Júlia hazatérnek és kiderül, hogy a kertjükből mindenki eltűnt, csak egy törpe van, akihez fordulhatnak… SHERLOCK GNOMES. A híres detektív, London kerti törpéinek felesküdött védelmezője megérkezik segédjével, Watsonnal, hogy végére járjon az ügynek. A rejtély fergeteges kalandba rántja bele törpéinket, melynek során új dísztárgyakkal ismerkednek meg, és felfedezik a város ismeretlen oldalát…

https://www.youtube.com/watch?v=mR1HLkB_7mQ

Eredeti cím: Sherlock Gnomes
Műfaj: Animáció, Családi
Rendező: John Stevenson
Gyártó: USA 2018
Korhatár: 6
Kicsit nagyobbaknak és az örökifjaknak ajánlom az új Spielberg filmet:

READY PLAYER ONE

Ready Player One

A valóságban nincs semmi jó. Szerencsére nem is kell törődnünk vele. 2044-ben már mindenkit beszippant a világot átfogó virtuális játék, az OASIS, amelyben mindenki a maga választotta avatárjával vehet részt: és nem szembesül semmi rosszal, ami a játékon kívül várná.Amikor az OASIS-t feltaláló és a céget alapító James Halliday meghal, a végrendeletéből kiderül, hogy elrejtett néhány titkot a rendszerben. Aki ezekre rátalál, mesés gazdagságot nyerhet.Wade 18 éves, és az egész életét a játékban töltötte. Nekivág a kalandnak, és nem törődik vele, hogy az élete a tét. De nemcsak az, amelyiket a játék számára használ… hanem a valódi is.A hatalmas sikerű regényből maga Steven Spielberg készített filmet, amely a mester nevéhez és a történethez méltó látványorgiát kínál: a segítségével rácsodálkozhatunk arra, hogy milyen lesz a Föld 20 év múlva – és milyen csodákra lesz képes a virtuális valóság.

Eredeti cím: Ready Player One
Műfaj: Akció, Sci-Fi, Kaland
Szereplők: Tye Sheridan, Simon Pegg, T. J. Miller, Mark Rylance, Olivia Cooke
Rendező: Steven Spielberg
Gyártó: USA 2018

Nincs is jobb móka a mozizásnál! 😉