Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Közélet

Most lehet panaszkodni

A városvezetés szeretné megismerni a miskolciak véleményét városunk működéséről, a közszolgáltatásokról és a város értékeiről, ezért kérdezőbiztosok járják Miskolcot az elkövetkező hetekben.

A kutatás úgynevezett omnibuszos rendszerben zajlik, ami azt jelenti, hogy a kérdezőbiztosok más megbízók kérdéseit is feltehetik az interjú keretében a felkeresett miskolciaknak, de csak a Miskolc város működését érintő kérdések után.

A közvéleménykutatók feladata, hogy objektív képet mutassanak a városvezetés számára arról, hogyan gondolkodnak a városlakók Miskolc legfontosabb problémáiról, lehetőségeiről és értékeiről. Éppen ezért nagyon fontos, hogy minél több válasz szülessen, függetlenül attól, hogy elégedett valaki a város működésével, vagy sem.

A város kérdéssora nem tartalmaz politikai véleménnyel, választásokkal, hovatartozással kapcsolatos kérdéseket. A kérdezőbiztosok személyesen keresik majd fel a véletlenszerűen kiválasztott miskolciakat, a válaszadás pedig önkéntes és teljesen névtelen.

A város vezetése és a szakemberek azt kérik a miskolciaktól, hogy segítsék válaszaikkal a kutatók munkáját a város fejlesztése érdekében.