Kezdőlap Uncategorized

MÜHA GasztroPLACC – Ízek, dallamok, hangulatok a belváros szívében

Tervezzen több örömet és minőségi élményt az életébe! Várjuk mini-gasztropuccsunkra, a MÜHA GasztroPLACC-ra a kulináris élvezetek rajongóit. Érzékszervi stimulálás, közösségi hangulat és a pillanatban levés átélhető élménye egy szerethető, kicsi és hangulatos téren. A különleges ízekről a gasztronómia különböző ágaiban jeleskedő meghívott vendégeink gondoskodnak. A fülbemászó dallamokat helyi művészek biztosítják.

Nem mindennapi meglepetéssel készültünk a nyárra! A Művészetek Háza előtti teret megtöltjük zenével, minőségi borokkal és ínycsiklandó falatokkal. Júliusban minden péntek este várja a közönséget a MÜHA GasztroPLACC! Bemutatkoznak a Miskolci Gasztro Klaszter tagjai, itt lesz Sándor Zsolt Organikus Pincészete, valamint minden héten más vendégborászat.

A finom falatokról az év street food étterme a Pizza, Kávé, Világbéke, a laza hangulatú gasztro élményt kínáló Leves Gasztroműhely, a helyi- és szezonális alapanyagokra támaszkodó Tókert Étterem, a regionális ételek mestere a Drót Bisztró, az év Top 100 (Diningguide) étterme között jegyzett Végállomás Bistorant, valamint az év Top 10 (Diningguide) cukrászdája közé bekerült Desszertem Cukrászműhely&Kávézó.

A gyerekeket a Holdam Gyereksarok várja, az estéket fényfestés teszi felejthetetlenné, a rendezvény pedig család- és kutyabarát. A szervezők a négylábúak számára külön tálkában vizet biztosítanak.