Kezdőlap BORSOD Borsod - Közélet

Művésznek születni kell?

Négy tanszakon rengeteg képzéssel szemezgethettek a Kazincbarcikai Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskolában. A 2021/22-es tanévre történő jelentkezés már nem sokáig tart, június 15-én lezárul a beiratkozás.

Zongora, fúvós hangszerek, gitár, népi ének, hegedű és folytatódik még a felsorolás, ami a zeneművészet iránt érdeklődőknek szól. Ha táncolni szeretnétek, választhattok a megszokott bulikban is tökéletesen alkalmazható társastánc, vagy a hagyományainkat hűen őrző tanárok által oktatott néptánc között. A sorban a harmadik a képző- és iparművészet, ahol fejleszthetitek tovább a grafikai képességeteket, sőt az aktuális tanévben első alkalommal, rohanó világunkban rendkívül népszerű film és média tanszak is fokozza az érdeklődést. Aki érzi magában a színészi tehetséget annak a színművészet lehet a nyerő.

A beiratkozás a járványügyi szabályok betartása mellett zajlik, és annak érdekében, hogy haladósabb legyen a történet, nem árt ha letöltitek a jelentkezési/beiratkozási lapot a www.kodalyamibarcika.hu weboldalról. Mindenképp szükséges beírni a TAJ és a 11 jegyű oktatási azonosító számot plusz a szülő elérhetőségét. Ha mindennel megvagytok, és úgy gondoljátok a papírt hiánytalanul kitöltöttétek, a suli portáján, nyitvatartási időben adjátok le. Az oktatás ismét inkább a délutáni és esti órákban zajlik heti rendszerességgel 2-6 órában. A tanév végén sikeresen vizsgázók birtokába államilag elismert bizonyítvány kerül.