Minden nap egy kacsa család teszti tiszteletét Dee Dee Ramone ( a Ramones tagja) sírjánál a Hollywood Forever Cemeteryben.

Coyote Shivers színész és társa Pleasant Gehman öt kacsát kezdett el tanítgatni, ráadásul a világjárvány közepén. Nem szaltóra vagy pacsizni, hanem arra, hogyan lehetnek igazán punkok. Elmondásuk szerint abban az időszakban, mikor minden zárva volt, a strandok, a parkok az utcák sem jöhettek szóba, ők inkább valami nyugodt helyet kerestek, ahova nem járnak sokan. Így kimentek a temetőbe, hogy elmeneküljenek a negativitástól, friss levegőn legyenek, élvezzék a csendet és a városi vadvilágot a kacsákkal, macskákkal, galambokkal, mókusokkal és hattyúkkal.

A kacsákat a Blitzkrieg Bop hápogásra átírt változatával csalogatták oda Dee Dee Ramone sírjához, és megették őket. Az eredmény már rövid idő után az lett, hogy a szárnyasok csapatban érkeztek minden nap a Ramones tagjának síremlékéhez. Tavasszal már azt vették észre, hogy az anyakacsa a kiskacsáknak tanítja, hogy ha meghallják a hangot, akkor menjenek, mert kinyitott az ingyenkonyha.