Még 2008-ban vették egy Marseille-től hetven kilométerre, észak-keletre található kastélyt birtokkal, ami jelentős borászat is, de zenei jelentősége egyenesen is történelmi. Itt működött ugyanis 2000-ig a Miraval Studio, melyet most Pitt újranyit.

A legendás Miravalból a pop-rock-történelem olyan korszakos alkotásai jöttek ki, mint a Pink Floyd The Wallja és a Cure Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me-je, de rajtuk kívül se kismiskák űzték az ipart

a dél-franciaországi Provence-ban lévő stúdióban: Sting, a Cranberries, a Wham, az AC/DC, a Rammstein, a Muse, a Yes, a Gipsy Kings, Bryan Ferry, a Muse, Chris Rea, a Yes, a Telephone, a Morrissey, Zucchero, Courtney Love és még rajtuk kívül is sokan mások zenélték be a helyet.

Egyébként állítólag Pitték nem is tudták tizenhárom éve, mikor megvették az ingatlant, hogy ott a kastély és a birtok mellett egy zenei stúdió is volt nyolc évvel azelőttig, pláne, hogy pont ez a zenei stúdió! Mindenesetre aztán itt is házasodtak össze 2014-ben.

Pitt felújította és jövő nyáron újranyitja az egészet, mégpedig a 30 éves Damien Quintard Emmy-díjas francia producerrel. Arról, hogy kik, milyen zenészek és együttesek lesznek az új kuncsaftok, még nem tudni.

Az egész egy kastély, a hozzátartozó birtokkal, és ha már Provence, természetesen akad ott egy komolyabb szőlő is. A stúdióról elnevezett boraikat pedig Magyarországon is lehet kapni, ami vállalkozás a mai napig Angelina Jolie és Brad Pitt közös tulajdonában van. Sőt, a kínálatukban egy Pink Floyd nevű rozé is van.