Rambo a Cinefesten!

Bemutatják a Cinefesten a RAMBO V. – UTOLSÓ VÉR c. alkotást, a Midnight Screenings szekció egyetlen filmjeként.
A vetítésre csupán egyetlen alkalommal kerül sor, Rambo rajongói 09.18-áról 19-re virradó 0:01-kor láthatják – PREMIER ELŐTT, INGYENESEN! – az alkotást a Pressburger teremben!

A RAMBO V: LAST BLOOD című alkotásban John Rambo legendás alakja ötödik alkalommal tér vissza a filmvászonra az elnyűhetetlen Sylvester Stallone (Rocky-filmek, Menekülés a győzelembe, Tango és Cash, Cliffhanger – Függő játszma, Szupercella, Creed: Apolló fia) alakításában. Az 1982-ben

indult sorozat utolsó epizódjához érkezett, a félelmet nem ismerő vietnámi veterán ezúttal a mexikói drogkartelek ellen száll harcba. (Stallone Cannes-ban úgy nyilatkozott készen áll a folytatásra!).

K?©ptal??lat a k?¶vetkez??re: â??raMBO vâ??

Sztori: John Rambo békésen próbálja élni a mindennapjait arizonai farmján, bár háborús múltjából felbukkanó belső démonaival továbbra is viaskodik. Egy nap azonban házvezetőnője, María unokáját elrabolják. Rambo felveszi a harcot a kegyetlen szex- és
drogkereskedő mexikói kartellel, amely több lányt is fogságban tart. Segítője a halálos küzdelemben Carmen, aki a húga után kutat.

 

Rendező: Adrian GRUNBERG
Filmográfia: 2012 Börtönregény

Producer: Avi LERNER, Steven PAUL, Kevin King TEMPLETON, Les WELDON

Forgatókönyvíró: Matthew CIRULNICK, David MORRELL, Sylvester STALLONE

Operatőr: Brendan GALVIN

Vágó: Carsten KURPANEK, Todd E. MILLER

Szereplők: Sylvester STALLONE, Paz VEGA, Louis MANDYLOR, Joaquín COSIO

Forgalmazó: Vertigo Média