Kezdőlap KÉK HÍREK

Sértegetőből lett sértett: eltört az orra, de még a seprű nyele is

Elnáspángolta a házaspár azt a nagyszájú férfit, aki úton-útszélen rágalmazta a rakacai feleséget.

Az eset egy szép vasárnap délelőtt történt, június 27-én. Az emberek már az ebédjükhöz készülődtek, amikor két férfi hangos veszekedése harsogta túl a békés harangszót.

A vita kiváltó oka az volt, hogy a későbbi sértett felöntött a garatra , majd egy családi ház előtt, az ott lakó férfinak ecsetelni kezdte, hogy közelebbi jó kapcsolatot ápol annak feleségével. A férj hitt az asszony ártatlanságában és már megelégelte a rágalmakat, szóval távozásra szólította fel a hangoskodó férfit, akinek esze ágában nem volt menni.

Ekkor már a családfő is pipa lett. Olyannyira, hogy egy mozdulattal lefejelte vitapartnerét, majd távozott. Ezt látva előjött a házból a sztori másik főszereplője, a hamisan vádolt feleség. Őt sem kellett félteni, egy seprőnyéllel kezdte ütlegelni az őt besározó férfit, de úgy, hogy az nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A férj ellen súlyos testi sértés bűntett, míg a feleség ellen garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Szendrői Rendőrőrs. A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek.