Kezdőlap Uncategorized

Sosem fogod látni az összes Star Wars filmet! Felkészültél?

Kezdődjön tehát a Végtelen Történet… nem érted? Elmagyarázzuk:

Egyre közeledik a Star Wars: Az ébredő Erő hivatalos premierje, melyre már csak pontosan egy hónapot kell várnunk, amikor is újabb izgalmas vagy épp egyesek számára elkeserítő információk láttak napvilágot. Sokan jósoltak szebb, még többen katasztrofális jövőt a Star Wars univerzumának, amikor 2012 októberében a Disney filmstúdió 4,05 milliárd dollárért felvásárolta a George Lucas tulajdonában álló Lucasfilm Ltd.-t, és ezzel a Star Wars-filmek jogait is. A mostani információk kinyilatkoztatásával pedig végre mindenki eldöntheti, hogy az Alkotó jól tette-e azt, hogy eladta a franchise jogait, vagy sem.

star_wars_saga_poster_collection_by_nei1b-d5o0s17

“Az elmúlt négy évtized a Star Wars történetének előszava volt csupán” – mondta Adam Rogers a Wired magazintól, aki Kathleen Kennedy producerrel beszélgetett el a Star Wars filmek jövőjéről. Itt derült fény olyan titkokra, amiket eddig a Disney házatáján jól lepleztek és csak sejteni lehetett eddig. Meghámozva Kathleen Kennedy szavait, a következőket mondta a Lucasfilm vezetője a cikk szerint:

“A társaság azt tervezi, hogy minden évben vászonra visz egy új Star Wars filmet, ameddig az emberek jegyet vesznek rá. Had fogalmazzak másképp: Ha minden jól megy a Disneynek és már elég idős voltál ahhoz, hogy felfogd a legelső Star Wars filmet, akkor valószínűleg nem éled meg, hogy láthasd az utolsót. Ez egy örökké tartó filmsorozat lesz.”

A Csillagok háborújának története tehát valószínűleg soha nem fog véget érne, ha az emberek nem unnak rá, vagy nincs valakinek több, mint 4,05 milliárd dollárja, hogy megvegye azt a Disneytől és taktikát váltson. Emellett természetesen jönnek a sorozatok és kiegészítő művek is, mint a könyvek, játékok és képregények, melyek az egységes kánon ellenére csak másodrangúak lesznek, hisz nagyobb volumenű eseményeket nem fognak feldolgozni. Természetesen a folyamatos, két évente jelentkező részek, melyek a trilógia részei, egységes történetet fognak alkotni generációkon át, míg a köztük leledző spin-off filmek elkanyarodnak tőlük és véletlenszerűen ugrálva az időben fognak bemutatni különböző történeteket. Természetesen az ötletet a Marvel filmes univerzuma szolgáltatja, mely jelenleg is aranytojást tojó tyúkként trónol a Disney székházában, folyamatosan növelve a cég bevételeit és általános elismerést kapva a rajongóktól.

Ti mit szóltok ehhez? Ez a csodás kezdet vagy a szomorú vég? Az Erő legyen veletek!

Forrás : http://starwarsmedia.hu

Ne siessünk annyira előre ! 12.18-án, vagyis már kevesebb, mint 1 hónap múlva érkezik a sorozat 7. (gy.k.: VII.) darabja : Az ébredő erő !
Star-Wars_Az-ebredo-Ero-poszter

Jegyelővétel Miskolcon :

Cinem City : http://www.cinemacity.hu/movies  Javaslatunk : személyesen sétálj be a moziba és vedd meg a jegyet !

Művészetek Háza :

elővétel

 

 

 

 

Nem láttad még százszor ? Nem vagy igazi rajongó !

https://youtu.be/zvwPB3wZUKk