Kezdőlap Uncategorized

Szabó Gyuri bácsi boltot nyit és dedikál Miskolcon

Szabó Gyuri bácsit, a bükki füvesembert szülővárosában, Miskolcon biztosan nem kell bemutatni, hiszen rengetegen ismerik és fogyasztják egyedi recept szerint készült gyógyteáit. Gyuri bácsi gyermekkora óta a Bükk szerelmese: a gyógynövényeket úgy ismeri, mint a tenyerét. Nem csoda, hiszen nagymamájától, a sajókazinci gyógyító asszonytól tanulta a gyógynövényes gyógyítás csínját-bínját, a különleges, generációkról-generációkra öröklődő recepteket, melyek már annyi embernek segítettek.

Miskolc Gyuri bácsi szülővárosa, innen költözött el a gyógynövények paradicsomába, Bükkszentkeresztre, tehát régóta érett már a terv, hogy végre a megyeszékhelyen is saját üzlete legyen. Gyuri bácsi új boltja 2015. november 13-án, pénteken, Miskolc szívében, az Almássy kúria műemléképületében, a Városház tér 13. szám alatt nyílik meg.

szabo gyuri bacsi

Az új Györgytea mintaboltban mindig kedves, szakértő tanácsadással, ingyenes teakóstolással várják majd a betérőket. Gyuri bácsival is lehet majd találkozni: 13-án, pénteken 17.30-tól, 14-én, szombaton 15.30-tól dedikálja könyveit a bükki füvesember. Ezen a két napon hosszított nyitva tartással működik az üzlet, és minden vásárló ajándékot kap! Szabó Gyuri bácsi és munkatársai szeretettel várják azokat, akik szeretnék megismerni a gyógynövényes gyógyítás titkait.