Mandatory Credit: Photo by Chelsea Lauren/Shutterstock (10481442fs) Taylor Swift 47th Annual American Music Awards, Show, Microsoft Theater, Los Angeles, USA - 24 Nov 2019

Nemrég jelent meg Taylor Swift: All Too Well című számához a rövidfilm, amelyet az énekesnő rendezett. Swift elárulta, biztos volt benne, hogy Sadie Sinket és Dylan O'Brient szeretné a főszereplőknek, hiszen mindkét színészt imádja. 

„Csodálatos volt együtt dolgozni Sadie Sinkkel és Dylan O'Briennel. El vagyok ájulva attól, amit a rövidfilmben csináltak. Megírtam ezt a rövidfilmet és én is akartam megrendezni. Az egyedüli két ember, akiket elképzeltem a karaktereknek, az Sadie és Dylan. Ha Sadie – ő volt az első, akit felkerestem – nemet mondott volna, nem hiszem hogy megcsináltam volna. Nem hiszem, hogy leforgattam volna a filmet. Azt hiszem, akkor ezt jelnek tekintettem volna. Szeretek barátokkal dolgozni vagy olyan emberekkel, akiket izgat, hogy velem dolgozhassanak. Nem akarok meggyőzni senkit, az ilyesmi nem nagyon érdekel.”- nyilatkozta.

Swift azt is hozzátette, hogy hatalmas Dylan O'Brien-rajongó, minden alkotást látott, amelyben a színész eddig szerepelt:

„Ezelőtt sosem csináltam rövidfilmet. Rendeztem néhány videoklipet, de olyan embereket kellett felkeresnem, akik talán azt gondolták, hogy képes lennék rá. És Sadie azonnal benne volt. Dylan is igent mondott, én meg mindent megnézek, amiben ő szerepel. Nagyon nagy rajongója vagyok. Mindketten nagyon beleélték magukat, elképesztő munkát végeztek.”