Nemcsak a rendőrség készül a vasárnapi meccsre. A mérkőzés előtti színes programok mellett még jótékonykodásra is lesz lehetőség.

Az iskolakezdés előtti utolsó szabad hétvégén ad otthont a DVTK Stadion a Diósgyőr – Kazincbarcika borsodi rangadónak, ezért a hétvégi meccs előtt remek programokkal készül a legkisebbeknek a DVTK és a HELL ENERGY. 

A mérkőzésre kilátogató szurkolók a DVTK különböző szakosztályainak képviselőivel találkozhatnak, emelett kipróbálhatják a különböző sportágakat. A labdarúgás mellett az asztaliteniszben, a dartsban, a kézilabdában és a kosárlabdában is tesztelhetik ügyességüket a legkisebbek, ráadásul felfújnak pár ugrálóvárat is a legkisebbek legnagyobb örömére.

Gyűjtést szervez a Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvány

Az alapítvány munkatársai szokás szerint pólókkal, kulcstartókkal, tornazsákokkal és naptárakkal várják a szurkolókat, amelyekben gazdikereső kutyáik szerepelnek!

Anyagi támogatással adománygyűjtő dobozukba dobva tudsz segíteni – ami hatalmas segítség lenne, mert az oltások, ivartalanítások és gyógyszeres kezelések nagyon megterhelik az alapítványt – olvasható a klub hivatalos oldalán.

Az alapítványnak most a tárgyi adományokra van a legnagyobb szükségük. Ha teheted, támogasd őket gondozásukban, kutya konzervvel, jó minőségű kölyök száraztáppal, játékokkal, plédekkel.

Merkantil Bank Liga 6. forduló

2022. augusztus 28., vasárnap
19:00 Diósgyőri VTK – Kolorcity Kazincbarcika SC