A Tutti Élelmiszeripari Kft. a Győr-Moson-Sopron megyében Győrhöz közel Rábapatona és Ikrény között helyezkedik el, szép természeti környezetben (egy saját tavuk is van :0). A jelenleg is 100%-ig magyar tulajdonban lévő céget Prohászka Ottó vezetésével négy magánszemély alapította 1986-ban. A vállalkozás gyakorlatilag a semmiből indult, eleinte egy exkocsma épületében, innen kitörni hatalmas fejlődés voolt és mára közepes méretű társasággá nőtt, s találta meg helyét a belföldi és külhoni piacokon. Elsősorban italporok, tejporok, illetve egyéb instant élelmiszeripari termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Innovatív szemlélettel és korszerű technológiával rendelkeznek, és a mai zöld meg peace világban nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra és a fogyasztói igények magas szintű kielégítésére. Prohászka Andrea elég fiatalon belecsöppent a munka világába, már '95-ben az általános iskolát elvégezve csomagolta a fagylalt porokat! A generációváltástól most Prohászka Ottóval és lányával, Prohászka Andreával lesz szó!
"Szerintem az egy jó dolog, ha nem szokik hozzá egy gyerek ahhoz, hogy olyan könnyen jönnek a dolgok, mert nem tudja becsülni az értékét. Így én is ezt próbálom továbbadni." – Prohászka Andrea
Sablobmentes címmel új lejátszási listát indítottunk az Oxygen Music Hivatalos YouTube csatornáján. A Sikertörténetek sorozatunk már ismerős lehet számotokra, most ezt egy csavarral fűszereztük meg! Generációváltás! A sikeres családi – vagy nem családi – cégeknél is eljő az a pillanat, amikor a 'gyerekek' és a fiatalabbak átveszik vagy át kell venniük az irányítást és a vezető szerep bonyodalmait. A sorozatunk epizódjai a legújabb, világszínvonalú technikával felszerelt budapesti stúdiónkban készültek. Jártak nálunk eddig a Hefter üvegművészek és a Patent Securitysek. A Sablonmentes lejátszási lista ide kattintva elérhető, a korábbi Sikertörténetek epizódok pedig itt.