Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A keresztény rockzenész, Marc Martel (1976) arról vált ismertté, hogy hűen megidézi az ikonikus Queen együttes frontemberének, Freddie Mercury-nek a hangját. 

Az év elején jelent meg a Doily oldalán az a 2019-es felvétel, melyen a Tbilisi Children's Capella kórussal a helyi operaházban előadták az együttes világhírű Bohemian Rhapsody című dalát. A gyerekkórus tiszta, angyali hangja és látványos koreográfiája kiegészítette Martel erőteljes, érzelemdús előadását, melyet zongorán kísért. A kórus és Marc közötti összhangnak köszönhetően igazi zenei élményben volt része a közönségnek. A gyerekek mellett a műsor különlegességét az adta, hogy a férfi Freddie stílusát hűen hozva, minden zenei részt -opera, rock- maga énekelt. Marc 30 percben a Queen legnagyobb slágereit adta elő, mint például a Don't Stop Me Now-t, az I Want To Break Free-t, a Radio Ga Ga-t, majd befejezésül a We Are the Champions-t. A lenyügöző előadás egyfajta tisztelgés volt a Queen zenéje iránt, amely a Golden Wave Awards -Grúzia legnevesebb zenei rendezvénye- keretében valósult meg. Az előadó az est folyamán több zenésszel és kórussal is együttműködött.

A vokális hasonlóságnak köszönhetően Marc volt a sztár énekhangja a Bohemian Rhapsody című életrajzi filmben is, ahol az eredeti felvételek mellett Rami Malek -ő alakította Freddie-t- hangjával társították.