A legjobbak legjobbja, avagy tengerpartok, amiket meg kell nézni!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Tripadvisor közzétette a 2024-es Travellers' Choice Best of the Best Awards nyerteseinek listáját. Minden évben díjazzák az utazók kedvenc helyeit, éttermeit hoteleit, felállítanak egy toplistát az értékelések alapján.

Az európai strandok körében a portugál Praia da Falésia hódította el az első helyet, 4,5 pontos értékeléssel. Az utazók kiemelték a ragyogó kék tengert, az aranyszín homokot és a vadregényes sziklákat. A partszakaszon az állatokat is szívesen látják, valamint van ingyenes parkolási lehetőség, ami szintén hozzáadott a jó értékelésekhez.

A második helyre az olasz Spiaggia dei Conigli volt érdemes. Káprázatosan kék vize a fehér homokos tengerparttal karöltve igazán pazar látványt nyújt. Ugyancsak kínál ingyenes parkolási lehetőséget és itt sem aj, ha kutyával érkezik az ember.

Spanyolországi tengerpart állhatott fel a képzeletbeli dobogó harmadik fokára, a La Concha Beach atmoszférája sokakat lenyűgözött. Szórakozási lehetőségeket is találunk itt, családok számára is fantasztikus ez a partszakasz.