A milliárdosok listájáig vezető énekesi karrier…

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Április 1-jén tartották a 2024-es iHeartRadio Music Awards díjátadóját a Los Angeles-i Dolby Theatre-ban. Ezen az eseményen az év legtöbbet játszott előadóit és dalait díjazzák. 
 
Taylor Swift (1989) abszolút befutóként 10 jelölésből 6-ot el is hozott, mint például Az év popművésze, Az év művésze, Az év turnéja, Legjobb szöveg, Az év TikTok Bopja és A legjobb turnéstílus. S bár az énekesnő személyesen nem tudott jelen lenni az átadón, videón üzent a rajongóknak.
"Szeretném nagyon megköszönni mindenkinek, aki szavazott; nagyon hálás vagyok érte."
S természetesen az iHeart-nek is köszönetet mondott.
Taylor az idei Grammy-díjátadón is tarolt, ő lett az első előadó, aki négyszer nyerte el az év albumának (Midnights) járó díjat, melyet februárban Céline Dion adott át neki.
Swift 11. albuma, a TheTortured Poets Department ápr. 19-én fog megjenni. Az amerikai énekes-dalszerző az elmúlt időszakban elért sikereinek köszönhetően idén először felkerült a Forbes milliárdosok listájára is.
Ehhez jelentősen hozzájárult a jelenleg is nagy sikerrel futó The Eras Tour  koncertturné és az azonos című film is, amely a sztár 2023-2024-es koncertkörútját dokumentálja.  A közel 165 perces film egy zenei utazás a sztár korszakai között, a híresség összes stúdióalbumát magában foglalja. Az ausztráliai és szingapúri turnéira barátja,  Travis Kelce (amerikaifutball-játékos) is elkísérte, közös fotóikkal szintén a fókuszba kerültek.
A tizennégyszeres Grammy-díjas dalszerzőt 2023-ban a Time magazin az év emberének választotta.