Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Disturbed frontembere, David Draiman a Philadelphia-i WMMR rádiónak azt nyilatkozta, hogy szívesen feldolgozna egy Taylor Swift dalt és egy együttműködésre is nyitott lenne az énekesnővel.
 
"Szívesen feldolgoznék egy Taylor Swift dalt. Én őt tartom a generációja egyik legjobb dalszerzőjének. Tényleg őrülten tehetséges. Egy együttműködésben is bármikor benne lennék. Csak egy szavába kerülne. Elmondtam már korábban is, hogy szerintem Taylor csodálatos nő. Nagyon okos és frappáns szövegeket ír, és imádom benne, hogy nemcsak élőben énekel, hanem hangszereken is játszik egy több tízezer fiatal lányból álló közönség előtt. Egyre kevesebb példa van erre a popzenében. Rajta kívül talán Pink-et és Lady Gaga-t tudnám mondani. Mindhárman bámulatosan tehetségesek és remekül teszik a dolgukat. Taylor egyértelműen a legnagyobbak közé tartozik. Minden tiszteletem az övé."
 
A Disturbed-nek 2015-ben igen jól sült el Simon & Garfunkel 'The Sound of Silence' dalának feldolgozása, ami által hatalmas népszerűségre tettek szert, a mai napig bezárólag már 928 millió megtekintésnél tartanak YouTube-on: