2023.12.15.-én pénteken megjelent Ganxsta Zolee és Takács Vilkó mocsári blues duójának a Dos Diavolos–nak második lemeze, a „Sírásó”. 
 
Mindenkinek vannak fétisei, Zolee-nak a cowboy feeling, de ezzel sincsen semmi probléma, láttunk már sokkal vadabb, és érthetetlenebb megfejtéseket a világban (kapásból a The Cult előtt vonagló néni jutott eszembe, az indokolatlan semmijével). Cserébe ezeknek a fiúknak tök jól áll, amit itt a zenében összehoztak, és a pandémia alatt políroztak szórakoztató kis dalgyűjteménnyé először. 
 
Itt a folytatás, a második szösszenet, mert ötlet mindig van Zolee-nál, és inspiráció is sajnos gazdagon, Vilkó pedig egy tehetséges zenész, jó érzékkel fésülte össze a gitár és ének elképzeléseiket a teljes lemezen.
 
Takács Vilkó állítása szerint, (aki a pandémia alatt felhalmozódott idejében stúdiózással foglalkozott, Zolee pedig akkor szentelt több időt a gitárra), „Zolee olyan mennyiségben írta a szövegeket, néha már ő sem bírta követni”. Egy jó kis képletnek bizonyult, mert így folyamatosan tudtak ötletelni, és mindent fel is tudtak venni otthoni körülmények között.

 Szórakoztató, könnypotyogtatós, topogós- bólogatós, bluesos, néhol country és western érzésekkel megtoldott zenéket kapunk. Életszagú. Ezen az albumon már jobban kialakult a zenészek elképzelése is az összképről, mint az első lemeznél, kiforrottabb a muzsika. 

Aki meri, hallgassa meg! Íme egy szám az albumról: